top of page
Paint Pots and Color Wheel
Painting a New Wall
White Paint

ADVIES

Deskundige service

Atelier Streep zal je graag adviseren over kleuren met het oog op het natuurlijke licht, de functie van de ruimte en je persoonlijke voorkeur. Maar we geven je ook technisch advies over haalbaarheid en de kwaliteit van onze producten en technieken.

BINNENSCHILDERWERKEN

Uitmuntende afwerking

Wij geven uw interieur de gewenste make-over: vliesbehang, schilderen, behangwerken of vloerbekleding, uitgevoerd met precessie en oog voor detail met professionele producten van de hoogste kwaliteit.

BUITENSCHILDERWERKEN

Duurzame oplossingen

De gevel schilderen of kaleien en het schrijnwerk (hout, aluminium of pvc) schilderen in een aangepaste kleur, geeft uw woning een nieuwe uitstraling. Met het gebruik van de allerbeste producten garanderen wij een duurzaam en kwalitatief resultaat.

Painting a New Wall
White Paint

DECORATIEVE TECHNIEKEN

Innovatieve toepassingen

Wenst u voor uw interieur dat tikkeltje extra dan kunnen wij u een breed gamma van decoratieve technieken voorstellen. In onze showroom kan u er alvast een aantal komen ontdekken op grote staalpanelen.

AKOESTISCHE OPLOSSINGEN

Aandacht voor kwaliteit

De akoestiek in uw leefruimte, keuken of kantoor verbeteren hoeft niet ten koste te gaan van uw interieur. Wij bieden oplossingen op maat die meerwaarde bieden aan de inrichting van uw woning.

Diensten: Diensten
bottom of page